tgkuaniza




" A single dream is more powerful than a thousand realities"
The Girl


A girl with big dreams .

Chatbox

ARCHIVE


twitter



INSTRAGRAM

Freaky Friday !
WRITTEN BY TENGKUANIZA AT Sunday, May 27, 2012 3 COMMENTS

Okey , I want to tell you about last friday and I had so much fun with Nick , Wawa , Aliah , Meza , Ami , & Ninie but Ninie hang dengan kiteorang sekejap je because of reason . Then , kiteorang pergi kedai nak celebrate with ais krim Kit-Kat . Perghh ! aku tak ingat last time aku makan benda tu and then kiteorang snap gambar situ sini . Terbaik !

Lepas tu , hangout kat rumah Aliah Dini , dah biasa gitu . Kiteorang gelak ketawa sana-sini , online , tengok Music Video kat TV . Ami dengan Wawa terpaksa pergi kat sekolah sebab nak buat Oh My English! Magazines tu dengan sorang budak nie . So , tinggallah aku , Meza , Nick , and Aliah . Pukul 3.00 pulak , Nick jugak kena pergi sekolah sebab nak amik exam BI . Sian kau , merdeka lambat sikit . Before nak bergerak on the way ke sekolah , Something happen to Aliah . It is very unexpected moment when kawan Mr'S dia tu IM kat Aliah cakap yang Mr'S tu online . We were like 'AAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!' cannot believe what just happen that time . Its scary though ..

Next , aku , Meza and Aliah waiting kat kantin sekolah nk tunggu Nick habis exam . Ami and Wawa terpaksa keluar nak gi CC untuk cari information pasal magazines tu . Bergossip itu ini sampai pukul 4.00 , tunggu Nick lambat betuii ! hahaha ! So , kiteorg decides nak pergi Bilik Guru tengok si Nick tu . Sampai je kat sana rupanya siap dahhh jawab . MERDEKA FOR NICKK ! lol  . Then , kiteorang nak pergi kat taman tapi dalam masa yang sama , kiteorang berphotoshoot kat bawah pokok 'sakura' . Inilah hasilnya . ..



cantik kan background pokok tu ? Ala-ala sakura gitu tapi bukan sakura betul lah #lol . Hoping Wawa , Ami , Ninie will join us but nak buat macam kan ? -_- . At least , we have fun right :) I love you guys so muchh ! Thanks for everything :D .So end of story .

p/s : Also , it was my last time see him at school :'(  


Blogger Dubby Chubby said...

testing 1 2 3 .. its work !

 
Blogger Dubby Chubby said...

whats up bro !!!!

 
Blogger Dubby Chubby said...

I love it :)

 

Post a Comment